Geld Lenen BKR Codering
U bevindt zich hier: Startpagina » Hypotheek met BKR

Hypotheek met BKR

HYPOTHEEK MET BKR CODERING

Hypotheek BKR
Hypotheek met BKR. Een nieuwe woning financieren met een hypotheek met een bkr codering. De negatieve BKR registratie kan de hypotheek aanvraag belemmeren. Met een AH codering kun je wel een hypotheek krijgen.

Een hypotheek met BKR codering (= hypotheek met negatieve bkr registratie) krijgen is tegenwoordig veel moeilijker dan voorheen. Een negatieve BKR notering geeft problemen bij een bank. BKR coderingen (of zelfs slechts één BKR codering, zoals A1 codering, A2 codering, A3 codering, A4 codering of A5 codering) zijn een reden voor veel banken om geen hypotheek meer te verstrekken. Een hypotheek aanvragen met negatieve BKR codering (negatief BKR) wordt dan afgewezen. De acceptatienormen van de verschillende banken zijn erg aangescherpt als je een hypotheek nodig hebt met een BKR codering. Dit geldt zowel voor een hypotheek afsluiten met BKR codering voor een woning-aankoop als voor een hypotheek oversluiten met bkr. Maar gelukkig is het tegenwoordig wel mogelijk om een hypotheek met BKR Codering af te sluiten. Dit vraagt wel een speciale aanpak en een goede erkend hypotheekadviseur kan je daarbij zeker helpen!

BKR HYPOTHEEK

Een BKR hypotheek is een hypotheek, die verstrekt wordt door een bank, ondanks een BKR codering. Vroeger waren er banken, die gespecialiseerd waren in een BKR hypotheek. Met name Sparck Hypotheken en ELQ waren bekend om hun speciale BKR Hypotheek. Met één BKR codering of zelfs diverse BKR coderingen waren deze banken bereid een BKR hypotheek af te geven. Sparck Hypotheken en ELQ vroegen in dergelijke situaties een enorme renteopslag. De hypotheek-rente was dan erg hoog! Sinds enige tijd zijn de banken, die gespecialiseerd waren in een BKR hypotheek, niet meer actief op de Nederlandse markt. Met het juiste advies van een hypotheekadviseur is het wel weer mogelijk om een BKR hypotheek af te sluiten.

TOCH EEN HYPOTHEEK ONDANKS BKR CODERING

Toch een hypotheek met BKR Codering
Toch een hypotheek met BKR Codering! Als een hypotheek-aanvraag goed is onderbouwd kan een hypotheek ondanks een bkr codering worden verstrekt. Een bank zal de BKR hypotheek accepteren.

Toch een hypotheek ondanks een BKR codering vinden is tegenwoordig gelukkig nog mogelijk. Er vindt wel altijd een BKR-toetsing plaats. Voorwaarde voor een bank om nu een BKR hypotheek (= hypotheek ondanks BKR codering) te verstrekken is, dat de opgelopen achterstand bij het BKR hersteld is (er móet dus een H-code in de BKR-registratie staan!). De BKR achterstand mag ook niet te lang hebben geduurd! Voor de bank moet blijken, dat er door de consument alles aan gedaan is om de BKR achterstand zo snel mogelijk op te lossen. Ook verwacht de bank een duidelijke en acceptabele uitleg van het ontstaan van de herstelde BKR codering. Slechts dan zal de bank eventueel bereid zijn toch een hypotheek ondanks BKR codering te verstrekken. Maar niet elke bank zal zo reageren! Daarom adviseren wij altijd om contact op te nemen met een goede erkende hypotheekadviseur. Hij weet precies hoe hij jou kan begeleiden om toch een hypotheek ondanks BKR codering te krijgen!