Geld Lenen BKR Codering
U bevindt zich hier: Startpagina » BKR Registratie

Registratie bij BKR Tiel

BKR NOTERING / REGISTRATIE OF BKR CODERING?

Als je een lening of krediet aangaat krijg je een BKR registratie of notering. Er staat dan genoteerd, dat je een lening hebt. Als je niet voldoet aan de overeengekomen verplichting wordt een codering toegekend aan jouw notering. Deze negatieve BKR-codering is voor de meeste reguliere banken een reden om je geen hypotheek of lening te verstrekken. Gelukkig zijn er online op het internet bedrijven te vinden, die weldegelijk een geldlening verstrekken als iemand een BKR Codering heeft. Ook dan kun je snel geld lenen ondanks een negatieve codering. Je krijgt dan een BKR-krediet. Hier kun je zelf je Lening met BKR Codering Aanvragen.

BKR REGISTRATIE, WELKE ZIJN ER?

BKR Tiel
BKR Tiel. Het BKR informeert over het leen- en aflosgedrag van kredieten.

Bij het BKR in Tiel zijn 10,8 miljoen consumenten bekend met één of andere vorm van krediet.
Het BKR maakt een onderscheid in verschillende kredietsoorten.
Een aantal daarvan wordt altijd geregistreerd. Anderen worden uitsluitend geregistreerd als er een achterstand in de betaling ontstaat. Mede op basis van de BKR registratie beslist een bekende bank of zij iemand een lening verstrekken. Bij een negatieve codering wijst de bank de kredietaanvraag af.
Online vindt u andere bedrijven, die wel snel een geldlening geven met een negatieve BKR-codering. Maar bij een openstaande codering is de beslissing op het internet ook vaak negatief.

KREDIETEN, DIE ALTIJD GEREGISTREERD WORDEN

  • AK - Aflopend krediet. Een krediet, dat ineens volledig ter beschikking wordt gesteld en waarbij een vast (af)betaalschema wordt overeengekomen.
  • RK - Revolverend krediet (= doorlopend krediet). Een krediet met een limietbedrag met veelal de mogelijkheid tot vervolgopnames tot aan de limiet.
  • VK - Verzendhuis krediet. Een krediet voor een besteding van goederen en/of diensten via een postorderbedrijf ( deze wordt sinds februari 2019 als VK geregistreerd).
  • OA - Operational Autolease ( = Private Lease). Alleen het financiële component van de lease wordt geregistreerd ( 65% van de totaalsom Operational Autolease).

KREDIETEN, REGISTRATIE BIJ EEN ACHTERSTAND

  • HY - Hypotheek. Een hypothecaire geld lening ter financiering van een woning.
  • SR - Schuldregeling, schuldbemiddeling, schuldsanering of een aanvraag voor een schuldregeling. Schuldbemiddeling wordt zonder bedrag gemeld. Een schuldsaneringskrediet wordt met bedrag gemeld.
  • RO - Restant Obligo. Overige verplichtingen met een niet-zakelijk karakter, die niet geregistreerd kunnen worden onder één van de andere soortcodes (bijvoorbeeld particuliere betaalrekeningen) en zakelijke kredieten met persoonlijke aansprakelijkheid.